Team games • Cursuri • Conferințe – Dezvoltare personală și management

Cursurile și conferințele Masters Advisory sunt susținute de către George Mateescu și Viorel Micu. Pentru anumite teme specifice, relaționate problemelor abordate, lucrăm alături de o echipă de 5 formatori, specialiști recunoscuți în aria acestora de activitate.

formator Master Advizory - George Mateescu

George Mateescu, 35 de ani, este designer instrucțional la Masters Advisory, unde concepe contexte inovatoare de învățare și formează competențe esențiale de management și dezvoltare personală. Scrie articole, conduce cercetări și creează produse educaționale.

În 14 ani de experienţă a realizat 15 produse educaționale, a livrat peste 100 de programe de formare pentru 3000 participanţi şi a lucrat ca expert în 10 proiecte de asistenţă tehnică, la nivel național.

Este pasionat de activități outdoor și drumeții montane pe timp de iarnă. Îi place să predea și reprezintă procese de management și probleme complexe sub forma unor desene, cu marcarea de etape, consecințe și interacțiuni cheie; alătură acestora comparații, metafore relevante și transformă rapid totul într-o poveste.

Detalii...
formator Master Advizory - Viorel Micu

Viorel Micu, 54 de ani, este psiholog, specializat în dezvoltare personală, descifrarea metaprogramelor și refacerea stării de sănătate. În cadrul Masters Advisory dezvoltă cursuri de public speaking, wellbeing și programare neurolingvistică (NLP).

Are 19 ani experiență în îndrumarea managerilor de companii, a susținut 50 de programe de formare și conferințe și a acordat consiliere pentru 2000 persoane. Elaborează manuale, scrie articole și conduce cercetări cu privire la neuroplasticitatea autoindusă și refacerea stării de sănătate.

În ultimul produs educațional realizat prezintă mecanismele instaurării depresiei, formele de manifestare și implicațiile acesteia în viața profesională și personală, precum și tehnici eficiente de relaționare cu persoane depresive în vederea refacerii tonusului emoțional.

Detalii...